Flygtningekrisen i Europa

Nov 3rd, 2015 | By Fahmy | Category: Foredrag, Mellemøsten

Foredrag om den største flygtningekrise siden 2. Verdenskrig. De mange flygtninge, der søger mod Europa – og Danmark – er det varmeste emne pt., ikke kun herhjemme, men i hele verden. Jeg tilbragte 14 dage på Lesbos i juni måned, og så med egne øjne presset på Europas grænser. Hvem er de flygtninge, der kommer her til Danmark? Hvorfor flygter de? Kan de trives her – og hvad kan vi gøre for at integrere dem her i Danmark, ikke mindst på arbejdsmarkedet.

Jeg har lagt et udkast til en roman, ‘Jamila’ ud her på hjemmesiden. Romanens emne er meget aktuelt. Den handler nemlig om en flygtning fra Syrien. Hovedpersonen Sammy flygter fra Syrien med hjælp af en menneskesmugler. Prisen er halvandet års slaveri hos menneskesmuglerens kollega i Danmark. Romanen foregår før borgerkrigen brød ud i Syrien, og Sammy er således ikke flygtet fra den, men fra et ulykkeligt kærlighedsforhold. Få et indblik i en syrisk flygtnings dagligdag i Danmark. Ingen forlader sit land uden grund!

Læs bogen ‘Jamila’ her på hjemmesiden.

Tags: , , , ,

Comments are closed.