Ny roman

Oct 12th, 2015 | By Fahmy | Category: Bøger

jamila2‘Jamila’ er mit første forsøg på en roman. Jeg har tidligere udgivet nogle børnebøger og et par debatbøger.

Handling foregår både i Danmark og Syrien i periode 1976-2010. Hovedpersonen, Sammy, er flygtning fra Syrien. Sammy flygter ikke fra krigen, som de mange millioner syriske flygtninge nu om dage, men som man siger, ingen forlader sit land uden grund. Hvis du vil kende baggrunden for hans flugt, så læs manuskriptet.

Jeg har valgt at lægge romanen på min hjemmeside, fordi jeg har brug for konstruktiv feedback. Jeg vil gerne høre din mening, efter du har læst romanen. Skiv, hvad du synes om den, både positivt og negativt. Bliv min anmelder. Er den spændende? Hvad mangler den? Hvad med personerne, virker de ægte nok?

Du kan skrive, hvad du vil. Alt hjælper, så længe det er konstruktivt. Bemærk, at der er tale om “work in progress”. Så bær venligst over med stavefejl, grammatiske brølere, osv. :-)

På forhånd tak! Læs her: Fahmy Almajid – Jamila

Fahmy Almajid

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.